Hva vi gjør og ikke gjør – Våre tjenester

Hva vi gjør

VI SØRGER FOR ALT TEKNISK:
Installering, netthotell og nødvendig programvare. Vi bygger aåt på WordPress, verdens mest brukte publiseringssystem.

 

VI DESIGNER:
Dette handler ikke bare om utseende, men også om struktur, om å gjøre det enklest mulig å finne frem.

 

VI ORDNER TEKST OG BILDER:
Vi forfatter tekster eller retter på de du har. Lang erfaring som journalister og språkrøktere hjelper oss her. Og vi fotograferer og behandler bilder for bruk på nett.

 

VI SØRGER FOR AT NETTSTEDET DITT ER RASKT OG TRYGT:
Vi lager nettstedet ditt så det åpner seg raskt, er tilpasset mobil - responsivt design *) - og sørger for at det er godt sikret mot hackere.
Dette er avgjørende for at nettstedet ditt skal fungere.

 

VI GJØR NETTSTEDET DITT LETT Å FINNE:
Søkemotoroptimalisering. Ellers er jo egentlig det meste bortkastet. Og vi lærer deg også hvordan du selv kan holde nettstedet ditt nærmest mulig "nr. 1 på Google".

 

VI FØLGER OPP:
Og vi setter vår ære i å følge deg opp raskt og grundig både mens vi bygger nettstedet og mens vi eventuelt driver og videreutvikler nettstedet etterpå.

 

*) Åpne nettstedet på mobilen din - eller bare trekk inn hjørnet på nettleseren din here, så ser du hvordan alt stabler seg om og tilpasser seg en liten skjerm.

Hva vi ikke gjør

VI TEGNER IKKE:
Vi designer ikke logoer eller andre grafiske elementer.

 

VI DRIVER BEGRENSET HÅNDKODING:
Vi bygger i stedet nettstedene våre på velprøvde løsninger og eksisterende programvare. Erfaringsmessig får man til 99,9 % av det man vil og unngår samtidig svært kostbar egen utvikling. Små program-tilpasninger er likevel mulig.

 

VI TAR IKKE VANN OVER HODET:
Vi sier fra straks hvis vi ikke er de rette for oppgaven, og vi takker ikke ja til for mange kunder enn vi er sikre på å kunne følge opp skikkelig.